Despre

NELSKAMP – ACOPERIȘURI NOBILE

Nelskamp este unul dintre cei mai importanți producători de țiglă ceramică și din beton din Germania. Compania Nelskamp se diferențiază de celelalte companii corporatiste din domeniu prin gândirea orientată către calitate, tehnologie de ultimă generație și o legătură apropiată cu specialiștii în învelitori. Fiind o companie liberă, fără constrângerile sau limitările unui fond de investiții și condusă atent și cu grijă, ca orice altă afacere de familie, Nelskamp își permite să răspundă în mod flexibil cerințelor clienților și ale pieței.

Gama produselor de bază este reprezentată de țiglele ceramice și din beton împreună cu accesoriile acestora, iar portofoliul se completează cu soluții inovatoare și de înaltă eficiență pentru captarea energiei solare pe acoperișuri.

DIN CERAMICĂ. DIN BETON. DIN EXPERIENȚĂ.

Compania familiei Nelskamp a început să producă țigle ceramice încă din anul 1926, în fabrica din Shermbeck. În acele vremuri, muncitorii încă săpau manual cu cazmalele în cariera de argilă și împingeau cărucioare pline cu argilă catre cuptoarele de ardere ale țiglei.

După cel de-al doilea război mondial, Nelskamp a investit în noi tehnologii și s-a demarat producția țiglelor din beton. Țigla din beton a fost produsă industrial din anul 1953.

Primul model de țiglă din beton al Nelskamp, modelul Finkenberger, este și în prezent cea mai bine vândută țiglă din beton.

Încă de la început, toate produsele Nelskamp au fost fabricate urmărind patru principii : calitate, fiabilitate, tradiție și inovație. Standardele înalte de calitate sunt demonstrate de certificarea DIN Plus a țiglelor Nelskamp, care vizează cele două aspecte de calitate ale unei țigle : rezistența la îngheț și impermeabilitatea. Produsele Nelskamp beneficiază de o garanție de 30 de ani.

CERCETARE ȘI DEZVOLTARE

Compania Nelskamp a stabilit în mod repetat noi tendințe în domeniul producției țiglelor. Printre acestea se numără țiglele cu porozitate redusă și autocurățare – LongLife, suprafața cu rol activ în curățarea mediului – ClimaLife, țiglele de dimensiuni mari și elemente solare performante.
În toate fabricile Nelskamp, producția este realizată în mod eficient energetic și se folosesc proceduri performante de reciclare. Cu o gamă foarte variată de forme și culori, atât pentru țiglele ceramice cât și pentru cele din beton, aspecul acoperișului poate căpăta un caracter individual.

Sistemele de captare a energiei solare pe acoperiș sunt de asemenea o dezvoltare tipică Nelskamp. Printre inovațiile din acest segment regăsim: sistemul SolarPowerPack care reprezintă un colector solar aproape invizibil pentru apă caldă și căldură; MS5 PV – un sistem fotovoltaic pur, integrat în țiglă; două sisteme combinate 2Power și MS5 2Power, care integrează producția de electricitate și încălzirea apei în același panou.

Cu un portofoliu de produse atât de larg, Nelskamp poate livra toate materialele necesare unei învelitori, inclusiv accesoriile necesare unei instalări corecte.

Produsele Nelskamp sunt livrate direct din una din fabricile noastre din Germania și ajung la beneficiari prin intermediul rețelei de distribuție din toată lumea.