Accesorii

Totul se rezumă la detalii

Cea mai mare parte a acoperișului este acoperită de țiglă. Un rezultat perfect însă, este realizat prin alegerea accesoriilor potrivite. Țigle speciale pentru creastă, mansardă și margine sau accesorii de ventilație adecvate pot fi instalate rapid, asigurându-vă că acoperișul este protejat împotriva apei și arată bine. Accesoriile pentru acoperiș oferă detaliile necesare pentru un aspect impecabil și o funcționalitate perfectă.

Rolul accesoriilor

Alegerea accesoriilor potrivite, adaptate la aspectul țiglelor ceramice sau din beton, economisesc o multe operațiuni de tăiere și prin urmare, timp și bani. Adaptarea perfectă asigură o protecție mai bună împotriva umezelii și vă asigură că acoperisul dvs. arată bine.
Treptele sau scările facilitează foarte mult întreținerea acoperișului, în special pe acoperișurile abrupte. În unele cazuri, aceste elemente sunt impuse prin lege, de exemplu pentru ca un coșar își poată face treaba în condiții de siguranță.

Ornamentele de acoperiș oferă un caracter individual și simbolizează tradiția. Potrivit tradiției europene, un cocoș așezat pe coama acoperișului protejează casa de incendii. De asemenea se spune că un somnambul protejează împotriva insomniei. Pisicile și bufnițele sunt de asemenea ornamente preferate pe acoperișuri.

Accesoriile Nelskamp

Imaginile de mai jos sunt cu titlu de prezentare și reflectă o mică parte din gama de accesorii oferite de Nelskamp pentru consolidarea estetică și funcțională a unui acoperiș.

Pe lângă înșiruirea de mai jos, puteți solicita gama completă de accesorii Nelskamp oricărui dintre distribuitorii noștri sau direct nouă prin e-mail sau telefon.